Maturita
Na krku matura
učení fůra
rozličná letora
má noční můra
Sluchátka na uších
Chuť jít spát
škodolibý smích
nálada se prát
žádná pomoc
žádná šance
falešná nemoc
a s životem tance
Přečteno 368x
Tipy 2
Poslední tipující: Házté, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)