A proto žiju
Život je boj, kde o místo musím se prát,
i když často mám chuť, se toho boje vzdát.
Pak moje mysl, dá mi něco znát,
že žiju jen jednou, ať přestanu se bát.
Tak rozhlédnu se kolem a zjistím, že
svět je plný nástrah, protože,
v dnešní době, přežívají jen ti,
co staví si před sebou bytelné zdi.
A teď to vidím tak, že základy mám,
je mi dvacet, už život trochu znám,
cesta je dlouhá, přec půjdu stále
a budu bojovat o místo krále.
Přečteno 330x
Tipy 4
Poslední tipující: Duhová, Bíša, Elisha
Komentáře (2)
Komentujících (2)