Anotace: možná, že to k životu patří. a možná, že ne...
v pohodě, jsem ráda, když se alespoň občas objevíš ať vím, že žiješ :) doufám, že taky něco napíšeš a pokusíš se mě trumfnout, to není zase tak těžké...
16.09.2009 22:20:00 | Kristine Clary-Aldringen
ráno mě probouzí tma...
omlouvám se, teď moc nestíhám... určitě brzy zase na shledanou .)
16.09.2009 09:41:00 | slečna.závist