Duše rock and roll
Anotace: Zaprodali jsme duši rock and rollu !
Duše rock and roll
Tak zase to válím!
Hraju rock
A hájím
Barvy fuck…
Roky toulavý
Mám za sebou….
A od zítra
Jedu šnůru dlouhou…..
Opět nasednu
Do rozjetýho vlaku
Který zastaví
Až u Vás, na parketu….
Štace od štace
Bude legrace
Rozdávat radost,
Se nám líbí….
Je to o víře
Vášeň v muziku
Co máš rád
Rozdávat, rozdávat….
Táhnem zas parkety,
Pátky i soboty
Zpívat dokola
Všichni si slíbí….
Rockovou vášní
Upsáni krví
Zaprodali jsme duši
Rock and rollu…..
Přečteno 314x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Radek.oslov.Šafárik, hašlerka, Bíša, Květka Š.
Komentáře (5)
Komentujících (5)