Maska naší duše
Anotace: Pohled do duše každého z nás.
Sbírka:
Zrcadla
Zítřek to jest vykoupením
z temné moci nenávisti
včerejšek zas zapomněním,
tichým stínem ctižádosti.
V naší pýše neskonalé,
skrývá se to,co nás bolí,
avšak v mysli nezkalené,
zrodí se to co nás halí.
Pestrá maska co nás zdobí,
je jak paví pero krásné,
její barvy se odrolí,
ale jádro zbyde čisté.
A v tu chvíli pohlédneme
do své duše bez bázně
čistota,jež prohlédneme,
ukáže nám nemožné.
Každá lidská duše skrývá,
pravdu,která zabolí,
nejvíce však zloby dává,
tomu ,kdo ji odhalí.
Přečteno 281x
Tipy 4
Poslední tipující: labuť, Květka Š., v.hercik
Komentáře (1)
Komentujících (1)