Želanie želaní
Srdce kráľa nočnej oblohy
rozdáva želania slzami hviezd,
aj keď je sám,tak vzdialený...
Precitá túžbou,stať sa jednou z ciest...
Ciest,ktoré sú nádejou,
že rozkvitnú duše
spriaznených snov,
že stanú sa svetlom tých
zázračných slov...
Přečteno 417x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Andělskými perutěmi chráněna, Květka Š., labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)