Blbec a zeď
Anotace: tak mě zase někdo moooc vytočil...
Srazit se může člověk různě,
po srážce se zdí vypadá hrůzně.
Po srážce s blbcem, to není vtip,
navenek potom vypadá líp.
Jen trochu smutně, ne vesele,
neboť, což mnozí netuší,
zeď dělá boule na čele,
a blbec zse na duši.
Ač není krychle, má dost hran,
je nebezpečný ze všech stran.
A něco mě napadá právě teď:
Blbec může postavit i tu zeď!!!
Přečteno 410x
Tipy 8
Poslední tipující: tato22, susana načeva, Elisha, 4LJFilip, Metcheque, Kapka, j.c., hašlerka
Komentáře (2)
Komentujících (2)