..hladím..
Anotace: ..o lidech..ale i o životě.. (je to jen úvaha - nic víc, nic méně)
Sbírka:
..mimoděk..
Hladím Ty, kteří živě zraní
A hledám ruce, které chrání
v každičké chvíli, bez ustání
bez otázek a vět či ptaní
Naleznout v zášti pousmání…
Hladím Ty, kteří cílně haní
A hledám duši na foukání
v hvězdnaté noci při stmívání
bez zjevných odměn nutných daní
Vykřesat v hněvu polaskání…
Přečteno 427x
Tipy 16
Poslední tipující: enigman, Kubino 2, Kapka, labuť, Bíša, Mbonita, Psavec, hašlerka, Tacca, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)