Těžké a těžší
Těžké a těžší
Na okraji společnosti
Toužit po vzdělání
Na okraji vesmíru
Toužit po uznání
Na dlani ukrývat pravdu
A jako holubici ji vyslat do světa
Je těžké žít
Těžší je být užitečný
Holubice přinášející poselství
Stejně jako naději
Ve vzájemném objetí hledat pravdu
Zajít pod kůži
Až na kost
Zítřek nebude v našich činech jiný
Diametrálně symetrický
Na okraji propasti
Držet se posledním z pěti prstů
Toužit po pravdě
Tak mělo by se někdy žít
Vypusť holubici se svým poselstvím
Ať roznese jej do světa
A zaručí to, po čem toužíš
Život je tichem mezi křikem zrození
A výdechem smrti
Sevři olivovou ratolest mezi prsty
A odejdi mezi velikány
Je těžké žít život po svém
Těžší je však život skutečně žít
Přečteno 244x
Tipy 1
Poslední tipující: Churry
Komentáře (1)
Komentujících (1)