...........
Malátné ticho pod mlhavým dnem
v pár myšlenek jen se obrací...
vyšlapanou pěšinou kráčení bez strachu
oddání se v nekonečném dění hýřících odkazů
na plátně malíře zpřetrhaných obrazů
kanoucí olejové slzy v úděsu
na nekončící temno vesmírných toulek
když k nebi vzhlížím
tíživé stopy táhnou se s časem
tak jako mýlení stínů s něžným hlasem
duhový kočár z podzimních putování
při noci nikdy se neuklání
jen marná touha v malebné písně
trhá srdce uprostřed tísně
a nad útesem cesty se rozejdou
jedny jdou světlem, ty druhé tmou
den za dnem předem prohranou hrou
na padlých andělských perutích
v hrudi skrytý vzkaz
temné kroniky
zaniklé pohledy přes okenice
uhaslé beznadějné svíce
a v dlaních blesky
bez citu
a já...
nevidím tě
i když vím
že jsi tu...
někde
všude kolem
...nepoznaný svitu stín
Přečteno 286x
Tipy 10
Poslední tipující: CorrimsonTom, enigman, Bíša, Lenullinka, Quigleika, zlomený a nanicovatý -__-
Komentáře (2)
Komentujících (2)