Nedělní chvilka klidu.
Anotace: A proč mi ji ostatní ruší?!
Nádherné ticho
kouzlo pokoje
za pár chvil změna
řvát budou stroje.
Skončí tak milá
idylka volna
a díky bláznům
bude dost smolná.
Vytáhli pily a
taky sekačky
nedělní pohoda
je zcela na sračky.
Sluchátka na uši
polštářů šest
přišla mi na mysl
tahleta lest.
Přečteno 276x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Květka Š., Churry
Komentáře (2)
Komentujících (2)