Zase se těším do dálky
Anotace: ... za dva týdny.
Nedávám zámek na krovky
zas dostaly mě cestovky
teď už za menší penízky
na zájezd v dál i na blízký
Zatím se nijak nebráním
podzim si ještě oddálím
zase se těším do dálky
zážitků sbírat korálky
Na chvíli sbohem přátelé
mějte se tady vesele
snad svoji můzu neztratím
ráda se zpátky navrátím...
***
Přečteno 411x
Tipy 44
Poslední tipující: Holis, Lioness, Zefi, Radek.oslov.Šafárik, Juraj Hrom, hezule, Dota Slunská, Pevya, WAYWARD, enigman, ...
Komentáře (16)
Komentujících (16)