Jiný
Anotace: mohlo to být lepší...
Tvůj pohled lásko klame
a divně se teď chová
dřív nohy podlamoval,
teď ranou vaz mi láme.
Ten zámek v nadoblačí,
kam hlas tvůj odnášel mě,
má náhle tvrdost země
a za vlasy mě vláčí.
A náhle někdo jiný
teď stojí po mém boku.
Já zdivočelá kopu
a rvu ty hladné stíny,
co na dně šedých očí
ti zatly sedmé nebe,
než mrznout vedle tebe,
to nahnu se
a skočím.
Přečteno 342x
Tipy 29
Poslední tipující: HarryHH, Monsignore, Radek.oslov.Šafárik, el viento, Lota, WhiteSkull, kroužek, adida, ona, Severka, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)