Odkvetlé naděje
V odkvetlém šeříku čas matně splívá
na dráze hřejících objetí slunce z nebe se dívá
do vlasů kreslí vzpomínky z objevů a svítání
přebíhá k nočním kouzlům sečtělých hvězdářů
podzimem odkvetlé lásky v koutech stop
barvami chladnými v pošetilých dlaních
pomalu ztrácí se vůně obyčejných dní
ve vůni linoucí se první a poslední
šedavé poledne v marnivosti
za duhou z fialových květů
skrývají se bludné oči
s bezednou touhou zkrácené čekání
mylnými cestami
za cílem nevědění
pod mlhou v slzavém snění
Nad hlavou matně objevené
souhvězdí Létající ryby
před zimou plající šťastné úsměvy
a navěky zmrzlé chyby v ledovém keři
bez nápravy....
...stěží
Přečteno 302x
Tipy 12
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, enigman, Bíša, Lenullinka, Quigleika, zlomený a nanicovatý -__-
Komentáře (2)
Komentujících (2)