Nicotnost
Jsem nic ...
nic nic
Ne, ještě miň než nic.
Nic nečiní hříchu,
nic nemiluje a nemá míchu.
Jsem člověk, ale přesto nic.
Nejsem víc než pár sinic.
Ne, já se smrti nebojím,
Ona na mě čeká a čeká,
ona mě vysvododí ze sevření ojím.
Čeká a zachrání nicotného člověka!
Přečteno 277x
Tipy 2
Poslední tipující: Miroslav Možný
Komentáře (1)
Komentujících (1)