Přátelství
Anotace: můžete na to mít odlišný názor, máme přeci demokracii
Přátelství
Jak ohavný zločin
Když přítel lže příteli
Do jeho hezké tváře
Jak ohavný zločin
Podat osobě sobě blízké jed
Schovaný v závoji nevinnosti
Jak ohavný zločin
Být katem dobrých úmyslů
A spláchnout krev do stoky
Činy určují budoucnost
Zlo v pojetí chaosu
Když pravda je už dávno mrtvá
Když pravda je už odepsaná
A leží na pitevním stole
Chladná a rozpitvaná
Pak i pravda začne smrdět
Jak ohavný zločin
Být přítelem, který má dvě tváře
Být jeho andělem i ďáblem na jeho rameni
A tiše mu našeptávat
Jak ohavný zločin
Stát se vrahem, který nalije příteli jedu do ucha
A hořce pak pláče na jeho pohřbu
Jak ohavný zločin
Být hrobníkem, který přítele pohřbí
Pod nánosem lží a hlíny
Aby pak mohl jeho hrob znesvětit
Přátelství jako mlhavý pojem
Plný neurčitých kodexů cti
Jak ohavný zločin
Podvést nic netušícího
Bodnout ho do zad
O tom je přátelství
O tom, jak zabít přítele
Přečteno 321x
Tipy 2
Poslední tipující: ir.is, Agniezka
Komentáře (1)
Komentujících (1)