..reinkarnace..
Anotace: ..asi každý někdy tenhle pocit zažívá.. ..že žije život cizí zaživa..:o)) (to téma je velmi odlehčené)
Jsem jiná než se zdá
Žiju tu život cizí
Otázka ve hvězdách
odpověď nenabízí…
Nitro mé tiše lká
A mozek zmatek sklízí
Záhadná pastelka
ve skvrnách šumné břízy…
Dějinná přestřelka
pro nesmrtelnou vizi
K vesmíru nevelká
Mikrotkáň z živné mízy…
Přečteno 330x
Tipy 9
Poslední tipující: Marfuša, Radek.oslov.Šafárik, enigman, Bíša, hašlerka, Markéta G.
Komentáře (3)
Komentujících (3)