. . . . . (Šternberk)
Na rozcestí, vprostřed stráně,
tváří k hradu, zády k bráně.
Strany spolu, se však mísí,
blízký reál, dávné kdysi.
Zvuky z korun, němých svědků,
našly svůj řád, v časech předků.
K hluku dole, apatii,
moudrost doby, uvnitř skryjí.
Hlukotvůrců dotyk těla,
objetími kmen už bělá.
Snaha přijmout informace,
světosíť, to jméno vládce.
Čas pro změnu, stát se knihou?
Dál stojí strom, s vlastní tíhou…
Přečteno 363x
Tipy 5
Poslední tipující: Blana, WAYWARD, danav
Komentáře (1)
Komentujících (1)