*
Jedna z mnoha nocí
Ve které jsem sám
Celou duší prosím
Odpověď neznám
Naděje mě nutí vyjít
Tak kráčím s ní
Neznám způsob jakým odlít
Tebe a své sny
Pláču, protože mi chybíš
To tě ani neznám
Kde si? Sama ty to nevíš
Poroučím se hvězdám
Kdo ví jak je těžké
Vnímat to, co vnímám já
Bylo by to pěkné
Co jen dneska setrvá?
Přečteno 286x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, 6thSun, al-pacino
Komentáře (0)