vzpomínky na okamžiky...
Anotace: co se teprve stanou....
popíjím z hrnku tichého času
a hledím do ozvů jeho bypassu...
sedíš na schodech
v krinolíně
s obručí kolem pasu
ústy vykouzlenou bublinu
ze žvýkačky
a na krku korálky
z jeřabiny...
skáčeš přes švihadlo
s výrazem úžasu v obličeji
taková rozježená holka
co ještě nezná viny...
maluješ na chodníku
zasmušilou dívku
s očima uvnitř hlavy
u podivného stromu
s rukama místo větví
a já slyším dětské výkřiky
nepoznaných křivd
co trhají vedví...
točíš se na ruském kole
s pouťovými deštníky kolem nebe
a potom odpočíváš
na gauči z orosených vlčích máků
jako na hřbetech oblačných rosomáků...
jsi ta malá baletka
u zahradního jezírka s tváří
v průrvě mezi skalami
a výhledem na moře...
čekám až vstoupíš
do mého světa
rozliješ barvy
v černobílých polobotkách
a budem chodidly
zanechávat barevné stopy
ve směru za duhou
na všech výhybkách...
Přečteno 355x
Tipy 52
Poslední tipující: harmony, kroužek, Kapka, pejrak, maliska, Jaromila, sophia92, floreciente, Juraj Hrom, Psavec, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)