Vize
A zase začne ten rok,
kdy nebudeš chtít
udělat další krok
a dál svym životem jít,
protože minulost, kterou jsi kdysi žila
ti dala zkušenost, která tě odradila
Denně se probouzíš v té samé posteli
a to s pocitem, že se nic nezmění
Nechceš se snažit,
přesto moc dobře víš,
že než v pekle se smažit
svůj život nezahodíš
Bolest je ostrá,
jako ostnatý drát
o své štěstí se ale musíš rvát
Máme stejnou budoucnost?
Proč se ptát,
když se jí stále budem bát,
nechtěj ji raději, lásko, znát.
Přečteno 303x
Tipy 5
Poslední tipující: lucajda89, ilona, al-pacino
Komentáře (1)
Komentujících (1)