Anotace: /když slova.../
Když prší z nebe slova
sluch zbystří zas a znova
a ústa kapky slíznou
každičkou smyslem jinou
pro andělské to blaho
prší nám z nebes vlahost
vět, pocitů a básní
kéž svět jimi teď zkrásní...
14.09.2009 14:32:00 | šuměnka