Danae
Dnes zdál se mi sen
-byl jako mámení-
a jako znamení
byla kouzelná miska z nefritu.
Jsem v cizím domě
-a nejsem sama-
čistá jako panna
chvěju se před cizím mužem.
Studená jsem
-jako z kamene-
vlasy mé v plamenech
sochař mi do mramoru vytesal.
Nejsem mrtvá
-křehká a nehybná-
jsem Danae bezchybná.
Kolika chlapcům zlomila jsem srdce?
Přečteno 428x
Tipy 9
Poslední tipující: J.U. Ray, Nergal, fuu, hašlerka, enigman, al-pacino
Komentáře (3)
Komentujících (3)