Už vím...
Anotace: Tarotová inspirace...
Už vím co jsem vědět měla
málem jsem z toho všeho oněměla
Však karty mi ukazují správný směr
že tebe mám stále to je fér
Už vím že jsme si souzení
všechno bylo jen znamení
Už vím že jsem z kruhu venku
však nesmím svou mysl
trápit pro domněnku...
Už vím a to je fain
jsem velmi ráda
že tě mám...
Přečteno 320x
Tipy 16
Poslední tipující: Bíša, Agniezka, hašlerka, Mbonita, enigman, Házté, Romana Šamanka Ladyloba, údržbář, PrinceznaHeliovýchbalonků, labuť, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)