Kdesi
Sám
spadený strom
je porostlý mechem.
Na nebi
ztracení ptáci jsou
co nestačí s dechem.
Splašená myš
na holé mýtině
cosi
zoufale hledá.
Na uschlý
pampelišky list
si včela marně
sedá.
Zelená žába
na kameni
co rozpadla se v prach.
Poslední beruška
jejíž křídla červená
se v černá mění
a ve vzduchu
visí
medový pach.
Tak
vítejte
v mém soukromém lese
kde plyšoví sloni
se s těmi živými
honí.
Přečteno 362x
Tipy 5
Poslední tipující: Churry, Zbyněk.2, efeeez, Agniezka
Komentáře (3)
Komentujících (3)