wow...nelituji svého rozhodnutí...fakt...FAKT DOBRÝ
09.03.2010 13:24:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..
hm..ano, otvírání očí bolí..někdy ani netušíme v jakých iluzích se nacházíme..nebo v jakých iluzích nás nechávali..drž se..všechno zlé člověka posílí...ikdyž to bolí..
14.09.2009 16:37:00 | Agniezka