Dámská jízda
Dámská jízda
Přehodila závoj přes život
Jako předloha posloužila
Noci plné smíchu
Zastavila před plagátem
Vzpomínky
Rozprskla na orvané cáry
Milované sny a horoucí verše
Kysele
Protáhla nelabutí krky
Prý dlouho
Už velmi dlouho
Nepodléhají snění
O zlatých bárkách
Zakotvených v sítinách
Jejich duše
Labyrinty plejád courá
Srdce však
Řítí se valem vpřed
Přečteno 323x
Tipy 17
Poslední tipující: hašlerka, labuť, WhiteSkull, Psavec, j.c., Bíša, Mbonita, J's .., enigman, WAYWARD
Komentáře (5)
Komentujících (5)