Anotace: .. pocit, možná hloupost, ale stalo se mi..
někdy se stáváme nechtěným hrdinou a malých očí plápolá jiskra,která nechce být uhašena...někdy to mění nás,někdy okolí...ano jsme loutky :-)
28.05.2019 19:51:25 | Danger
a taky těch, které jsme si přisoudili sami sobě a uvěřili
14.09.2009 21:27:00 | Romana Šamanka Ladyloba
v podstatě celý život je také o tom, že se zbavujeme lží a představ, co nám jiní přisoudili...
14.09.2009 21:07:00 | Agniezka