Hudebník a flétna
byla jsem flétnou
tys hudebníkem
co na ní hrál
něžným zvučným tónem
jí život dal
byla jsem flétnou
tys hudebníkem
co na ní hrál
a s posledním tónem
ho opět odebral
byla jsem flétnou
tys hudebníkem
co na ní hrál
poté svým zavržením
na tisíc kusů ji rozmetal
Přečteno 422x
Tipy 16
Poslední tipující: Strixa, dream in emptiness, maikycz, Roger, ilona, Fenceless, Lioness, Markulka, Mbonita, J's .., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)