Jsem přeci doma..
Anotace: trocha melancholická.. a snad někdy najdu její konec
A proplouváš otázkami:
Jsi?
Existuje zlo?
Je tak skvělý, jak cítíš?
Mýlíš se?
Měnila bys svou minulost?
Jsi někdy nemocná?
Může nás smrt rozdělit?
Mohu mluvit s přáteli?
Kolik mám peněz?
Mohu vidět svou budoucnost?
Mohu se tě dotknout?
Existuje dobro?
Co mě tak fascinuje?
Kolik lidí to vidí stejně jako já?
A já jen slyším, počkej na mě.
Máš čas??
A opravdu tam chceš?
Ano mám .. jsem přeci "doma"...
napříč představám
kdekoli,
kde jsi ty
šílená myšlenka
a skřítek klepe na vrátka
kam na to chodím
kousek po kousku buduji pochopení
a že to nemá to pravé znění
to přeci nevadí
stačí jen najít
bloudění bylo dost
a sejít
na tu cestu
cest
co jsme se naučili
je to jediné
co máme
a mýlit se můžeme
pokud nasloucháme odpovědi
jiných
a tak raději
mlčíme
a díváš se mi do očí
a nemluvíme o válce
ale o lásce...
Přečteno 320x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, hašlerka, labuť, enigman, WhiteSkull, J's .., Mbonita, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)