Anotace: „Tao nebes - zdaž se nepodobá napínání luku?“
uf, lehce jak vánek co čechrá rosu
slza co ukrytá je v nosu
oko jak brána
co čeká zrána
na poutníka co toulá se časem
kdo netouží je z nirvány blázen
17.09.2009 19:49:00 | Lady L
Ač krátké, pro někoho možná to bude strohé, pro mě je to hezké. ST! za obsah.
17.09.2009 11:09:00 | NikitaNikaT.