Svoboda..
Mostem přes cokoli
vrháme se do záhady..
pod rouškou
tmy
a
světla
Potěšením pro dobrodružství
vidíme místa
kde jsme mohli být
a znova a znova
učíme se
lásce
a v otázce
mějme
ji..
velké bohatství
když procitnu
a vzpomínku
mám
dny, hodiny, roky
rozhovoru
a představu mám
dívat se na oblohu
uskutečnit
představu
z rozhovoru
a mám svobodu
a vše se mění...
Přečteno 258x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Juraj Hrom, Radek.oslov.Šafárik, Bíša, Jana M., Psavec, enigman, labuť, WAYWARD, WhiteSkull, ...
Komentáře (0)