pro dnešek..
Anotace: tobě..a smažu ji asi v úterý...
Tak přišla mi zpráva
no takhle z rána
jak bojíš se zprávy
o tvém zdraví
co napsat zpět
když staví se svět
tvůj
nevím co říct
slova jsou málo
přání
je směšné
tak jak málo říci jen
....
hledám ta slova
co mají ten smysl
a spát málo
to je asi dnes osud
tak posmutněle
šeptám
...
náhodě
že pokud
to půjde
vína sud
popijem
Přečteno 300x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Juraj Hrom, piťura, Bíša, Psavec, enigman, Agniezka, Romana Šamanka Ladyloba, Jana M.
Komentáře (2)
Komentujících (2)