samohybná...
mám dvoje dveře
a pár kožených sedadel
často se stavím na zadní
ďábelským pohonem
chlazený vodou
/ehm spíš vínem/
slupku ze sklořepiny
a nezávislé zavěšení
pro všechny čtyři končetiny…
onehdá se mě někdo ptal
co budu dělat dál
až zestárnu
a já odpověděl
inu
pořád modernizovat
udělám si
plátěnou střechu
pro větší prostor
na výdrž
objemnější palivovou nádrž
posílím brzdy
možná nová přední světla
nárazníky na otazníky
tlumiče z míče
někde pumpnu pumpu
a třeba taky
uvnitř lebky nařídím si
lepší řízení…
tudíž
se povezu dál
tou svou károu ujetou
šestistovkou
mimo zajeté cesty zvyklostí
ergonomickou rychlostí...
Přečteno 337x
Tipy 28
Poslední tipující: pejrak, ona, sophia92, Alasea, Tacca, Churry, střelkyně1, Markéta Hl., Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)