Chci
Anotace: Opět z června 2003
Chci, toužím, nesnesu
přijdu si jak ztracená v pralesu,
lesu, nelesu.
Vidím- umírám- příběhy druhých nevnímám.
Chci, toužím, nesnesu
mám už jen jeho adresu.
Vidím, umírám-ostatní marně proklínám.
Chci, toužím, nesnesu
- hříšníku bídná- má intimum depresu
Vidím- umírám- hrubostí srdce prolínám
Chci, toužím, nesnesu
Odi et aho- víc už nehlesnu.
Přečteno 311x
Tipy 8
Poslední tipující: Hazentla, Lady L, enigman, Pevya, Sweet KiWi, 6thSun
Komentáře (0)