Na balkóně
Anotace: stalo se mi před chvílí..
Ráno jsem šla sbírat prádlo
venku bylo trochu chladno
Malou jsem vzít nechtěla
ještě by se nastydla
Kristýnka se nazlobila
na kliku se pověsila...
Když jsem prádlo sundala
domů jsem se chystala
Jenže klika byla dole
tohle bylo ale k smůle
Tak jsem chvlíli čekala
a tiše se modlila...
Asi po půl hodině
zázrak se mi stal
Pod balkónem pán stál
a tak jsem ho poprosila
aby muže zavolal
Pán byl na mě velmi hodný
a pro mě to udělal
Manžel tu byl během chvíle
z balkónu mi pomohl
Kristýnce pak vyhuboval
více ani nemohl...
Z toho plyne poučení
že nad mobil na balkóně není...
Přečteno 343x
Tipy 16
Poslední tipující: Házté, Kapka, Pevya, Bíša, Mbonita, hašlerka, Psavec, Markéta Hl., Romana Šamanka Ladyloba, Agniezka, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)