O všem...
Ty oči v krásnem hledání
mlčí,v příštím svítání
Kde se vzala
když jenom zašeptala:
O všem co je v nás
O všem když mlčí hlas
Co nás čeká v setkávání
a v našem poznávání
Jen se bála
když vzpomínala:
O všem když je plno krás
O všem když trápí náš čas
O všem když mlčí hlas
O všem když je plno krás
To tělo jako zjevení
mlčící rano, mlčící rozednění
Když jen ukrajovala
když jenom zaspívala:
O všem....
O všem...
Všední rozednění
mlčí v rozestlání
Vše co davno znala
ale i tak se bala
Ty oči v krásném hledání
všechny smutky zachrání
A ničemu se nebrání
zbývá pořád čekání.
O všem,
O všem...
Přečteno 380x
Tipy 34
Poslední tipující: PIPSQUEAK, stravla, Simísek, Juraj Hrom, zelená víla, el viento, NikitaNikaT., Bíša, WAYWARD, Prdelka10, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)