Nezařazené (nevím kam zařadit:)
Anotace: Jsem šťastná to vím, tak proč to štěstí necítím
Sbírka:
Kniha stížností
Koukám na bílou stránku sešitu,
chci se vypsat ze svých pocitů.
Prázdný list nic dobrého nevěstí
a to chtěla jsem psát o štěstí.
Snad skrylo se, nechtíc být přečteno,
co krásné je, nechce být zvěčněno.
Ve smutku člověk si je jistý,
řádek za řádkem zaplňuje listy.
Proč nevím co mám psát,
když konečně důvod mám se smát..
Komentáře (1)
Komentujících (1)