..In natura..
Anotace: původně psáno jako koment, ovšem měla jsem pocit, že by bylo škoda, aby zapadl v prachu času a rozšířila jsem ho...
Jsou stavy, chvíle, činy – kterým se nejde smát!!
A černobílá dění – co nelze malovat!!
Jsou i partie šachu – v nichž výhrou není mat!
Však existují lidé – z nichž rozum zůstal stát!
•
Jsou pravdy, práva, soudy – pro které mínus krát!!
A život na hranici – daleký vstřícných rad!
Jsou i partnerské vztahy – v nichž vyplácí se lhát!
Též existují lidé - hladovější než hlad!!
•
Jsou kroky, skutky, cíle - které tak akorát!!
A hřejivosti niter – co ústa nutí smát!
Jsou i bolestné rány – z nichž můžem´ sílu brát!
I existují duše – jež chceme milovat!!
Přečteno 358x
Tipy 24
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI, Bíša, Mbonita, Tacca, enigman, Marfuša, Psavec, labuť, Agniezka, hašlerka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)