Štěstí

Štěstí

Anotace: ...

Štěstí hledej v každém slově,
umíš se ze života radovat?
Příklad máš hned tady v sobě,
co jiného si přát.

Štěstí je ta maličkost,
co v člověku se skrývá,
štěstí je ta velikost,
co nikdy neumírá!

Nevíš jak štěstí poznat?
Stačí přátele mít,
co umí tě rozesmát
a dávají ti podstatu žít.
Autor fia.linka, 15.09.2009
Přečteno 728x
Tipy 6
Poslední tipující: ilona, labuť, Kars
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
líbí

Štěstí není nikdy dost, pro lásku, pro radost, pro zdraví, pro...

15.09.2009 19:50:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel