Lekníny
Anotace: ......................
Mezi lekníny
ve vodních obrazech
objevuji skryté touhy
na podmořském dně
starý obraz
vzpomínkami vybledlými
sním
vidím tě nahou
dotkni se mých rtů
drž mě za ruku
na šikmé ploše
v nekonečných pádech
lidského probuzení
miluj mě
naplno
teď
rozzářené oči
hvězdičky, které svítí
prskavky,který nikdy nezhasnou
na vrcholku hory
maluji ten obraz
tvého srdce.
Přečteno 318x
Tipy 31
Poslední tipující: dream in emptiness, Pešulka, carodejka, padající do neznáma, Bíša, Zefi, Květka Š., labuť, Psavec, Severka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)