Skryté myšlenky
Anotace: .. čti a na nic nemysli
Jak vyjevit můj stav a cit,
když slova má nemají ten jas a třpyt.
Jak oslovit poetu křehké krásy,
tebe, nymfu s havraními vlasy.
V očích se bojím tvé další řádky číst,
a v duši ti otočit další list.
To snazší je vidět tě nahou,
než jen v litery lehce oděnou.
Proč přestat v tobě číst,
a nepopsat si další list,
proč nepoznat více tvé krásy,
té nymfy s havraními vlasy.
Přečteno 520x
Tipy 16
Poslední tipující: Kett, Ráchel, hašlerka, labuť, Psavec, WAYWARD, Mbonita, Sweet KiWi
Komentáře (7)
Komentujících (6)