Anděl
Anotace: ................
Krásné oči
andělsky perlové
vlasy plné vůní
jarních vánků
květiny barevné
obklopují
z tvých rtů
život dýchá
radostí ze života
lásky, která všechno zlomí
duše plná míru
víra v dobro
bouře na nebi
temnota přichází
křehké tělo dívky
sám ďábel ovládá
obličej stažený nenávistí
temný hlas
chtíč mě volá
do samotného pekla
posedlost šílenstvím
tajemné kroky
po prázdném hradu
kočičí desky
své příběhy vyprávějí
andělské tváře mrtvých
ze snu mě probouzí
krvavé stopy noci
má láska tiše spí.
Přečteno 318x
Tipy 38
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Denael, Kittie M. Comma, Kristýnka15, bloumej očima, Pešulka, Dev_LATea_princess, carodejka, padající do neznáma, Mraveneček, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)