Noční dobrodružství
Až večer utichnou
silnice města a stromy
pak teprv hvězdy procitnou
jak procitávají jen ony
Měsíc zahájí ten noční bál
Hvězdy tančí v seskupení
Velký vůz je taxikář
Ticho večera provokuje
manžele milence i další zvrhlíky
k nočnímu toulání po vysněných světech
Vždyť vesmír je přece tolik veliký
a ty obrazce které vytváří
jejž jako souhvězdí
vždy dolů zazáří
To je pastva pro oči lačné
Tak zhasnětě světla
ať to dobrodružství začne
Přečteno 415x
Tipy 22
Poslední tipující: piťura, Madanik, divoska_jaja, Fenceless, Egretta, Jacob P. Verlaine, Jiparo, Psavec, hašlerka, Květka Š., ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)