Verše na dobrou noc
Anotace: Spíš pokus o básničku.
Oči únavou se klíží
Obracím list románu
Z nebe na mne hvězdy zhlíží
Tak jak Slunce po ránu
Kolem ticho noci temné
Vnímám jen svůj vlastní dech
Pohlazení vánku jemné
Samet a třpyt na oknech
Zhasínám lampu na stole
A uléhám do peřin
Mocná tma zde panuje
A já už jen sním a sním
Přečteno 1061x
Tipy 5
Poslední tipující: Prokešová, Severka, WhiteSkull
Komentáře (2)
Komentujících (2)