u vaření...
základ je těsto
tedy vlastně střed i závěr
chce to mouku mléko kvas
pomodlit se
a kynout
ale bacha!
nerouhat se
a žádný uzávěr
mohlo by to bouchnout....
natáhnout /se/
do kruhového tvaru
a osmahnout /se/
na oboustranné pánvi...
jako ozdobu
hroudu ze Syrakus
/sýra kus/
od boha
/Tymyjána/
špetku koření pro dva
vkleče
pokřižovat
/kečupem/
a posvětit
čestným všelékem
/česnekem/...
dobrou chuť na patře
přinesou vám langoše...
Přečteno 356x
Tipy 30
Poslední tipující: Agniezka, floreciente, Alasea, pejrak, zelená víla, Juraj Hrom, Churry, labuť, střelkyně1, Psavec, ...
Komentáře (15)
Komentujících (15)