Surově drsně pravdivá,
do sebe když se zadívá
kusanec zkušeností prožitý...
život je někdy lehký, horší,
jednoduchý i složitý...
Člověčenství vypsal jsi nám sem,
skutečně jsi TU ČLOVĚKEM
(WAYWARDEM)
16.09.2009 16:21:00 | Veselý Drak
Nic člověka nepotěší tak jako starosti druhého. Jsem rád, že se v tom neplácám sám. Ale držím ti palce, vždyť je nám vlastně dobře ...
16.09.2009 14:22:00 | Zasr. romantik
jsi jak druhý Wernisch..
trochu drsný
trochu dada
feforonka a čokoláda
kapka krve v koutku úst
týdenní půst
lásky souboj
vášeň soudcem
vítězíš ..zas Ty
ST
16.09.2009 12:29:00 | Mbonita
na dně koše
hledám
včerejší den
čekám
listonoše
se vzkazem
od tebe
přijde vhod
nastartuj káru života
a pojď!
Krásné ST!
16.09.2009 10:28:00 | hašlerka