Praha
Anotace: Praha sto věžatá
Venku se stmívá, Praha se noří do lehkého oparu tmy, a světel které blikají. Všude kolem chodí lidé kteří někam spěchají. Všichni sěchají domů, k televizi, k dětem a svím manželům či manželkám. Jsou ale přesto lidé co nikam nespěchají, lidé co nemají kam jít. Bytem jejich jsou kanály a opuštěné domy. Jsou to prostě chudáci. A Praha se na to dívá i když jí je z toho smutno.
Přečteno 280x
Tipy 7
Poslední tipující: HonzaJ, TAORA3, Zefi, Monthy Tamah, WAYWARD, Agniezka
Komentáře (7)
Komentujících (6)