Anotace: ...opsáno ze sbírky - Po minutě pominu Tě -
Teda, ta je! Četl jsem ji třikrát a pokaždé jsem ji dal trochu jiný smysl, že by mě smysly klamaly? Ne, to je tak lehce a hravě napsané, že jenom čučím! Smekl bych hlavní pokrývku, kdybych ji měl.
(zdál se mi nepatřičný výraz - pohlavní pokrývka)
16.09.2009 14:10:00 | Zasr. romantik
Třetí řádek smysl(y) ... už to začíná a že zrovna v gamatice, hm hm hm ... :-))
16.09.2009 13:19:00 | jita.1965
Až smysly mé se pominou
snad čtenáři mi prominou
že s pominutými smysli
píšu to, co si myslím :-))
ST!
16.09.2009 13:18:00 | jita.1965
Po minutě pominu tě - skvělý a dvojsmyslný titul a báseň pěkně bez okolků. Smysly se taky nenechávaj úmyslně šidit.
16.09.2009 10:56:00 | Dota Slunská