Nestůj mezi stíny....
Nestůj mezi stíny
hoď kamenem
když jsi bez viny
zapij ráno žalem
Nálezu a Ztrát
štěstí prší z tvého klínu
nepočítej prohry své
vždycky něco zůstane
černé nebe,
žluté slunce zastane
já v tom stínu vidím tebe
to se to krásně směje
Nebe stíny ukrajuje
Nestuj mezi Stíny
bez světa plného špíny...
či naší viny.
Přečteno 330x
Tipy 30
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, Prdelka10, Psavec, Juraj Hrom, Zefi, Jarka, zelená víla, PrinceznaHeliovýchbalonků, hašlerka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)